Nuffnang Ads

Tuesday, 26 November 2013

Photo Magnet


Assalamualaikum..Salam Pagi Rabu..
Selalu bile rabu je mesti entry i is Wordless Wednesday kan.??kali ni tidak lagi...ahahahahaha... (motif sangat tau minah ni...nanti bile xde ape nak type...tulis wordless wednesday jugak)..Ngeeee


Haaaaa...ni semua terjadi lepas i is baca & tengok dekat blog sis Mila Ahmad, 
Ni semua gara2 terjebak jugakla ni...rasenyer dikalangan anda mungkin ada yang tau iolss sekarang ni tengah mengumpul Fridge Magnet...xkisahla macam mana rupa pon...asal nampak cantik , unik , n x menyakitkan mata nak pandang..pegi mane2 iolss tetap nak beli n kumpul..balik lekat kat peti ais...hado??pegi pasar malam pon if iolss nampak..rembat jugak beli..hahaha...nangis mak aq tengok anak dye ni...bak kate adik iolss..kakak aq tebiat agaknyer dah ni...haha..ceh punya adik.. 

Nak tunggu rumah sendiri punya peti ais xtau la zaman bile kan..jadinyer meh kite penuhkan peti ais rumah mak n ayah...dengan harapan mak n ayah akan kate...wah berseri dapurr..muahahahahahaha.... (alasan x munasabah langsung)... jadi kisahnya lepas terbaca dekat blog sis Mila ni...baru la iolss tau...boleh jugak buat photo magnet ni..paling best boleh letak gamba family...gamba sendiri...gambar semua orang la kan...hahaha...memula b4 nak oder tu...ingat nak letak gamba sendri..lupe pulak peti ais ni hak mutlak sepenuhnya mak n ayah...kunk pengsan pulak bile tgok gambar anak dara diorang banyak sgt kt peti aisss...padahal hati dah membara nak buat..last2 iolss buat gamba bersama family...itu lagi afdal..haa gittewwww..heeheheh....lepas amik detailss ape sume..cecepat email kak Ju ni.. (sis comel yang buatkan FM weolss).. yeayy...tanya3...confirm2..bayar then dlm masa 2 hari dh dpt kt opiss....manyak cepatt ooooo.. :)


Bak kate sis Mila.. " Semangatnya lain macam bila tiap kali bukak peti ais tengok gambar sendiri laki binik hikhikhik..... sengih menyeringai tengok gambar sendiri walaupun 14 kali bukak peti ais" (ayat dari blog sis Mila)..
Haaa...gitu jugakla yang jadi kat iolss...bukan takat bukak peti ais 14kali..patplohpatkali iolss bukak peti ais..b4 bukak mesti betenggek lelame kat depan fridge..smate2 tengok gamba sendiri dengan family...kahkahkah..sampai kadang2 tu bonda iolss siap jeritt...ehh kakak..mane kicap@air yang mak suruh amik dlm peti ais...ape kamu buat lelame kt peti ais tuh...hahaha...haaaa..nampak??feeling lain macam sangat tau..bajet diri tu miss universe sangat..siap letak photo magnet bagai...muahahahha... 



So...anda2 nak rasa x perasaan yang macam iolss n sis Mila rase..hahaha... (retis sangat tau)... anda boleh direct pm sis ni di FB dye...sis ni baik tau.. :).. nah FB dyerrr.. Jueliana Johari
Anda boleh direct pm sis Ju ni , email pon boleh..tanya nak size ape...size macam mane..harga pon murah tau..x mahal pon..iolss oder 2 set teros tau...tamak halobe sangat..hahahaha....
Gamba peti ais xnak post lagi sebab x betul2 penuh...tunggu dah penuh peti ais tu nanti dengan FM..sampai mak iolss bebel patharipatmalam..baru i is upload gambar yer...ahhahahaha..
Nah seketul gamba FM iolss :)
 p/s : Sile la jeles..walopun tau korang x kan jeles punyer...sebab peti ais rumah uolss mesti dah penuh dengan FM kan..x macam iolss ni yang baru nak mule mcm siputt kumpull..ehehehehe...



***Good news...Good news...sekarang sis ni tengah buat promosi utk FM tau..murah giloss habaq mai...ape lagi..cecepat Grab yiowww... :)..Babaiii

Monday, 25 November 2013

FullHouse...

Assalamualaikum...
Hikhok...hikhok...ahaaaa.... :)...
Ni semalam punye cerita...haaa..meh2 nak citer sket..tgh ade kelapangan siket ni...
petang semalam...after abes waktu kejer...iolss pegi melawat cousin iolls yg kat spital tuh..plus d janji dgn mak nak balik skali..so jumpe kat spital jla kan...sng....mase otw nak balik rumah tu...aiyookkk...perot bebunyiii..lapa seh...holaaaaa...buat keje kat lua..x makan...eehehheheh...ape lagi la kan...otw nk balik tu..nampak giant btu 9...ajak bunda n adik2 stop kjp kt ctu tapau makan..sekali???cisss...terbabit lelame dlm tuh...ehehehehe...sile layan gamba yerrr uolsss..zzzZZ
Ni kali kedua iolss jejak kaki ke fullhouse...b4 ni kat wangsa walk...lain2 tempat punye fullhouse lain2 decoration...maintain keter dye la kan...sbb tu mmg tarikan utama..heheheh...





 ** yg ni aq xpaham...tetibe rase muke mcm cantik angatt,,wahahaha,,,sile muntah..tpi aq syakkk adik gune camera 360 ni..sbb muke kakk dye banyak lobang2..hahaha...time kasih adikku kerna memahami kakakkmu ini... ;p

nampak x..nampak x...muahahahahha





adik2 yg first time makan kt cni...




Spicy Carbonara

 Bulgogi ape tah..sorry x hingat
Kids Meal.. :)



Harga utk 4 orang makan...ok..RM104.30...oke la kot kan harga ni...dari mule2 iolss makan utk 2 org...aq rse mcm nak baling pinggan kt muke cashier tu..hahahaha... ;p..
if yeyuolss nak datang makan kt cni...meh iolss bagi address...bukan stakat dtg makan..nak buat ape2 majlis pon boleh.. :)

Fullhouse


G20-22, Giant Hypermarket Cheras, Lebuhraya Cheras-Kajang, 43200 Batu 9 Cheras, Malaysia.
Tel: +603-9076 6222




Babaiii 

Kenduri-kendara / Majlis-Majlus.....

Assalamualaikum semua...ape khabo??sihat??ehhh...rase mcm dah lame x blog sendiri kan...ngeeee...mahapp..
Tajuk kat atas tu sile abaikan tatabahasa dye yer..budak ni memang cenggini perangainyer...suke nauu tuka2 ejaan.,...sile lempang kan skali..heheheh...
Berbalik pada tajuk di atas...ape la lagi kan...aq rase dalam entry sebelum ni pon aq ade mention pasal kenduri kendara ni..yer dop??jadi xnak type panjang2...sebab aq tau nanti korang is bosan n xnak bace...jangan kate hengkorang,, i is pon same..ehehehhe... ;p...
jadi ape la kate sekiranya yeyuolss tengok gamba...haruslah setiap gamba nanti iolss bagi description kenzzz...ZzZzZ....
 ni citer ahad lepas.. musim cuti skola kan...haruslah ramai yang kenduri kawen , buat birthday party and etc lah...tskkk...malas kebeno budak ni tau nak type...al kisahnyaa..sepupu spapat iolss sebelah ayah datang becoti-coti ke rumah...disebabkab weolsss ni keje kan...hari cuti jla yg ade nak bawa diorang g jenjalan...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii...weolsss satu family...dpt jemputan kenduri kawen...plus mak su sebelah bonda pon buat birthday anak nya...haaa...kekdahnya??camne tu??ape lagi kan...aq pon cakap jer kat ayah...ayah..angkot jer budak2 ni ikot kite sekali..haa..idea bernas kan..ngeeeeee......jadi..ape tunggu lagi...jum layan karangan bergambar... ;p


Utk destinasi yg pertama...weols pegi kenduri kawen jiran lame dulu..anak sulung dye  kawen..eeh..kawen dah anak dye..padahal dulu..ckp xnak kawen la...itu la..inila..tuptup??hahaha...cakap lgi..heheheh...nape xde gamba pengantin?? dah knp i is letak gamba ayah n bonda??haaa..ni kisahnya...mungkin sebab anak lelaki kan..pluss...mungkin jugk majlis di sebelah perempuan dah meriah atau ape..jadi majlis mereka ni aq rse mungkin lebih kpd majlis makan2...waktu kitorang sampai ni..pengantin pon xde lgi...pengantin lelaki tengah lepak2 makan lagi dgn kengkawan sambil pakai baju pengantin..ehh??apekah ini...T_T... mereka pon xde buat majlis sanding...jadi nyer iolss gantikanla dengan gamba ayah n bonda..hehehe....majlis ni up sikit dari majlis makan2 sebab dpt goodies beg...hehehehe...naseb baik...klo x aq rase orang mesti confiuss...cakap terus terang iolss memang tekejut dtg kenduri themolsss tau...heeee...pelamin xde ok lgi..pakai baju melayu n baju kurung pon wa xde hal jugak..tapi kalo dah sampai..meja pengantin pon xde..lauk pengantin xtau la pulak kan...n memang serbi serbi simple sesangat...wohooo...ni memang bikin wa tekezottt punyerrr...uhuhuuuu....mase memule nak masuk cari rumah diorang pon almost2 nak sesat jugak...memang weolss berpandukan maps pde kad kawen tu je...hoiii...sebab?? sekitar2 situ...ape direction pon xde...xde pulak weolss nampak signboard nama pengantin ke ape ke..(eh betul ke sebut ni??)....nangis nak cari...abes cair makeup mak jemah tau...hukhuk...Ngeee...ehhh tengokk..dah termengata dah sikit..iskh3...jaat mulut budak ni tau...coiiii...ape pon selamat pengatin baru FITRI N LINDA...moga berkekalan hingga ke jannah..dah perkahwinan yang diberkati...Amin.. :)

~~~~~~Next Destination...~~~ Birthday Anak MakSu.,, :)

Haaa...ni birthday girl...Sarah name nyer.. :)..tapi mahapp..umo x hingat,.hehehe

 Makanan yang ada pada hari tersebut is SATE , LAKSA , MIHUN GORENG , KUIH-MUIH , ROTI JALA , RAMBUTAN .Buah-buahan , Bubur Pisang (Tu la kot nama...iskhh xtau sebut)... , Coklat , Gula-gula.. (Yeszaa...sbena utk budak2 yg dtg..tapi i is pon budak2 ape... ;p)
BARBIE CAKE...(nape dolu2 time birthday iolss..xde sume ni..hehehe)..
Ni namanya terlebih gaya..haha..

Sepupu spapat sbelah ayahnda..seee..weolsss hangkut sekali budak2 ni...APTB...hahaha

Yesss...gosippp men time....mihmihmih..

Mak Long & Pak Long ku syggg

Birthday Girl again... :)

Haaa..aktiviti wajib weolss selain gosip n mengumpat...bahahahhahaha... OOTD together...ceh...nampak mereka2 ni..dulu sepupu aq ni sume badan kecik2 je...skunk...hamek...lagi cantik dari iolss...cisss..x bole terima kenyataan..hahahaha

OOTD with Jejaka hensem..katernyerrr..

Them...Selfieeee

Haaa...nampak3??bukan mude mudi je nak posing...tengok tu...mak dara...bapak dara pon same tau..over lgi dari weolsss..hahaha... ;p

Our Gojes Aunty... :)

Ni paling x boleh blah..teringin kate ko..dolu kecik2 xde sume ni...hahaha...


p/s : Habes dah citerrr...ade lagi nak post sbenaunyer...tapi tunggu la dulu yer...hehehe..ok cow cendoll..babai..

~~~Mohon jasa baik anda semua untuk doakan sepupu sye yang kini ditahan di wad akibat jangkitan kuman... time kasih.. :)

Friday, 22 November 2013

Salam Jumaat

Assalamualaikum,..
Salam Jumaat semua...


Fenfeeling DUTA AIDIJUMA sgt... T_T...muke pakse senyum...kena keja tatkala sedara mare dtg BERCOTI dkt uma..bencikkk tauuuk...hati x tenang nak keje...asik pike nak balik cepat aje...cisss...heheheh...

Exclusive Invitation to Unleashing Business Opportunities Conference at The Royale Bintang Damansara Hotel

Assalamualaikum..

Hai All..Attention :-

Exclusive Invitation to Unleashing Business Opportunities Conference at The Royale Bintang Damansara Hotel |27th November 2013

Human Capital Connection Sdn Bhd in partnership with Malaysia Development Corporation (MDeC) will be organizing a conference entitled “Unleashing Business Opportunities” with the theme “New Game, New Rules, New Roles” which to be held on 27th November 2013 (Wednesday) at The Royale Bintang Hotel Damansara,Mutiara Damansara, Selangor.
Unleashing Business Opportunities Conference is in support of Digital Malaysia. The conference expecting 500 attendance consist of entrepreneurs, CEOs, Directors & C-Level Executives, Information Technology & Human Resource Managers and Executives of SME Organisation, Associations, Chambers and Government Departments.

We sure you will agree that Small and Medium Enterprises (SMEs) are and will continue to contribute to the economic growth and development of this country and and with new generation of workforce now entering the job markets, SMEs are now also faced with challenges in managing them.

With new wave of Digital Technologies and trends, it’s a NEW GAME and businesses should be part of it. Understand the NEW ROLES and the NEW RULES that are being re-written by the new wave of digital technologies, and the new and future generation of workforce. Unleashing Business Opportunities (UBO) will provide the forum for industry practitioners and government agencies to share on their experience, programs and incentives, and to highlight on new trends and how businesses should re-act to them. Among others, UBO intends to covers from SMEs perspective; new technology trend of making “everything as a service” such as Cloud Computing, Cloud Labour (or Crowd as Labour) and business solutions, programs and incentives designed for SMEs.

The conference will cover the following topic :

1) Unleashing Business Opportunities #1: New Emerging   
     Crowdsourcing Trends by MDeC

2) Unleashing Business Opportunities #2: How to Crowdfund Your
    Business Ideas? by PitchIN

3) Unleashing Business Opportunities  #3: Easy e-Payment and
     Running Your Business over the Cloud by MDeC

4) Practitioner’s Sharing Session #1: Malaysia’s Crowdsourcing &
    Micro Sourcing Platform by YourPartTime.com

5) Practitioner’s Sharing Session #2: Applications on the Cloud for
    SMEs

P/s : Kindly call us at 03-91313314 (Anis) or email details to anisshafeera90@gmail.com.

Thank You

Wednesday, 20 November 2013

Pelajar Latihan Industri

Assalamualaikum..Salam 1 Malaysia , Salam Pagi Khamis... :)

Kat sini ada satu berita yang ingin kami warwarkan kepada anda semua...
Mohon sebarkan kepada sahabat/sedare mare etc.. (ehehehe..over pulakk)...


Kami membuka peluang kepada pelajar yang ingin menjalani latihan industri di syarikat kami , di Unicom Event Marketing

* Elaun disediakan.

Sila email surat permohonan dan resume anda ke:
  anisshafeera90@gmail.com
ataupun boleh hubungi kami di talian 03-91313314 ( Cik Anis )



Terima Kasih...

Monday, 18 November 2013

Korang Rasa Macam Mana

Assalamualaikum...haiiii...pekabo sume??sihat??
Eh x nak la bebel panjang2...korang tengok gambar dulu..nanti iolss explain...heeee... 






Haaaa...nampak ke idok gamba tu??eeh..maksud i is isi dalam gambar tu...ehehehe...actely email ni dapat petang semalam...huh...orang dah balik ngoje baru email..ape daa...i is bile da balik keje mmg x la nak bukak email kan..alasan??x nak kena kaco...cisss...ngoi punye budak..ehehehehehe...ok bebalik pada gamba di atas ni...haaaa...anda2 rase macam mana??nak buat x video ni??eheheheh...dapat dari Nuffnang..terkejut jugak kan...i is kan baru lagi..x expect pon boley dpt email gini...tetibe dapat email..jadi jakun la kejap kenzzz...heheheheh...bajet femes...ceh...pukul diri sendiri doplohkali...
Ni campaign utk astro rasenyye kalau x salah iolss...malas nak ulang baca banyak2 kali..cisss...dasar pemalas...heheheh...
So??anda rasa macam mana?? perlukan pendapat ni...if nak buat pon la kan :-

1) Macam mana nak buat
2) Sapa nak tolong
3) Sapa nak bagi tunjuk ajar
4) Siapa , bagaimana,macammana etc....

hamikk kooo...heheheh...tolong bagi pendapat sikit boleh?? 



p/s : tapi kan..macam mana nak buat kempen utk astro ni kalo diri sendiri pon sakit hati dengan service astro ni??siaran ulang2...bulan2 bil naik sesuke hati,sesuke hati tambah pakej tanpa call or mintak permission dulu..eeh...guano ni??ehehehehehe.....

Babaiii

Sunday, 17 November 2013

Sabtu & Ahad Dayss...

Assalamualaikum...Salam Pagi Isnin semua...sihat?Alhamdulillah... :)

Haaaaa..ape aktiviti yuolss hari cotii haritu??sibuk ke idok??ke dodok kt uma je tidooo...owh nikmattt doniaaa dapat tido lelame kan..pas tu bangun tanye mak masak ape2..basuh2 ape yg patut...melahappp..burpppp tidoo balikk...btol x??ehehehehehe... 
meh sini iolss nak ceghite aktiviti weolss sefamily on sabtu n ahad harituh..padat kate nkooo..(sorry banyak gune bahse rojakkk..ate maleh nak menaip sbenooo)...sabtu n ahad dat kami dipenuhi dengan jadual kenduri kawen/cukur jambul/bertunang...fuhhh...ni baru pegi 3 kenduri...dah macam ape dah rasee..lintang pukang..memule sampai kenduri...cantik jeer iolss rase diri sendiri nih..tapi kalo dah dudok sampai ke petang..nan hadooo le citernyer...abeh punah sume..eye shadow2 dah kemane...blusher tah kemane...naseb baik eye liner in action lagik..muahahahahha...
sayangg sebab majlis tunang & cukur jambul @ umah toklang xde gamba yg sempat weolss snapp..mencikk tauu...bateri hp mantikk pulakk..boleh pulak power bank buat hal x mow idopp...cisss...sempat snap gamba dalam kereta jer b4 sampai ke kenduri...haaaa..iollss citer 1 persatu lah yer...kunk pening pulak nak bace...Ngeeee...

Gini kisahnyerrr...Hari sabtu pagi tuu..bangun2 jerr..teros iolss iron baju..mihmihmih...jumaat balik kerja lambat...atteee...leteh dhleee...nasib baik ABC..jadi teros je mandi2..buat gaye kuak lentang terjun tiruk atas katil..KrohhhhhkrohhZzzzz...jadinye bangun2 pagi tu dengan x basuh muke n gosok gigi...mihmihmih...;p...teros gosok baju sebab riso ayahnde bising pulakk sebab x siap lagi...kate nak g kenduri uma sedare kan..kena la dtg awal..siap2 sume..ghupenyee..nak pegi kendurii tu tengaharii...T_T...bonda n ayahnde pon xde kt uma..kluauu kate adikku.. nasib baekkk weolss x siap sepenuhnya lagi taukkk...iskh2...pfftt...jadi ape la lagi??sambungla buat kerja2 umah yang tertangguh tu,,,sapu2..basuh membasuh...then makan brekpess..kengkonon..Ngee...(nampak x nak kate diri sendiri rajin...muahahahha)...okok fioneee...siap2 sume tu..Ngammm...bonda n ayanhde pon dah balik rumah...dengan menggunakan kuasa Veto mereka..teros ayahnde kate..siap sekarang..nak pegi kenduri dah...phewww...laplappelohh..legaa..iolss dah siap mandi..tinggal nak makeup n tuka baju je...adik2 iolss??haaa..baru tauu kelam kabut...ekekekekeke.... (cisss...crite dah melalut dhni)..layan gamba dulu..iolss explain selow meloww tauukk..


Haaaa..ni sume gamba OOTD kami b4 nak sampai kenduri tunang & cukur jambul..cissss sekali lagikkk..waktu ni la baru nak perasan b3 henpon mantikkkk..menyampah tauuu...xdapat dh OOTD..dah la pelamin tunang n buaian cukur jambul tu lawa..cis sekali lagi...spoilll...T_T..huk aloh...bile dah xdapat nak OOTD tu ape lagi nak dibuat??sampai jer teros serbu khemah pegi jumpe sedare mare , syiomm2,pelok2,salam2...melantak ler weolsss pon...begosip sampai ke petang...ngeeeee....bile ayahnde kate sudahle tuuu...malam ni ade kenduri kawen lagi...haaa..amekk nngkooo..kelam kabut...ngehngeh...siap2 babai...cow cendoll cabut balik semenyih...cerita~~bersambungg kejapp... 

 Weolss sampai rumah pon almost mahgrib dah..nak tunggu ape lagi...naik2 bilik teros mandi n tuka baju la...fuhh..belengass 1 hari...dapat mandii..ohh donia....lega rasa hati...ehehehhe..sile layan gamba lagi..x larat nak type... ;p...Ni kenduri jiran sebelah rumah weolsss...jiran India..actelyy 1st time attend wedding Jiran India ni..sebelum2 pernah la pegi tpi xdela detail tengok adat resam mereka kan...makan pon x...tapi kali ni..memang tengok adat resam n rase makanan diorang walopun x semua...uncle india ni baik taukk..banyak kali cakap dkt kitorang...heyy..uol makan tau..jangan malu2..jangan takut..saya ambik katering melayu punyer....itu ayam ada sembelih...hehehehe...ye unclee..kami tau..kami dah borak dgn kakak katering tu..muahahahaha...advance kan...uncle ni buat kenduri 3 malam kalu x salah..tapi sabtu malam je weols dapat dtg...sebab khamis n jumaat tu kat rumah cheras...tengok gamba iolss is explain hokeyy..
haaa..ni tepaten..kalu x salah name diorang is KALAI  & USHA...kalu x salah la.

tetamu lain berasak2 nak ambik gamba tepaten depan2...iolss??xpayah...pelamin mereka betol2 depan rumah..Ngeeee....julur2 tanga cket dah dapat hamikk...hahahaha

ade live bandd tauuu...tapi dah name pon kenduri indian kan...heheheh..lagu ape lagi mereka nak nyanyi...kalo nyanyi lagu Dato CT..mau teperanjat aq kat situ..hahahaha

antara makanan yang weolss melahap...makanan ni iolss is x tau name dye..tapi siyes sedap wehh...mule2 ingat papadom..tapi bukan...dye jenis roti n ade rase ubi kentang sket..x sempat nak snap full pic..adik iolss dah melantak dolu...ciss.. muke x malu tau...amik banyak2..sengih siket kat uncle tu amik cecepat..lari laju2 makan dalam rumah...(uncle ni yang bagi weolss makan dlm rumah sendri tau sebab x cukop tempat)...

Ni nasi xtau nama...tapi sedappp ooooo..nak amik lagi..tapi malu...muahahahaha..

Ni...opcoz la Tosaii...eh betul ke ejaan?? 

Actely..ade banyak lagi makanan lain..tapi x teambik pon coz weolss dah kekeyangan..plus dah kol 10 lebih dah pon..nak melantak ape lagi kan... Weolss salam2 pengantin tu..ape lagi cabut masuk dalam uma...malu nak ambik gamba sebab pkai tshirt n tracksuit jer..eheheheh...kate kenduri jiran sebelah...bukan jaoo pon kan...wtpe nak pakai lawa2..hahahaha...i is rase malam tu i la paling selekeh skali..hahahaha... ;p...cabut masuk rumah...tapi x tutup pintu lagi sebab katenye ade bollywood dancing lagi malam tu..iskh3...kol bape diorang abes xtau la...mak n adik2 yang jadi penonton sekali rasenye...iolss rase mak n adik2 iolss tu teringin nak join gamaknyer...tu yang sggop tunggu tu,..hahhaha...;p... iolss is dah melayang dah pon..heyyy..x kuasa aq nak ngadap bollywood dance diorang heyy..baik aq buat taik mate...ehehehehhe....esoknye masing2 bangun aq tengok mate panda..menguap je memasing..ekekekekeke...

Kisah ahad day pulak...kenduri kawen kat puchong..patutnye gerak together2 w induk  gojesss ku...jumpe kat mane2 le kengkunun.,tpi x jue..weolss gerak je sendiri sebab induk ku ade hal yang x dapat dielakkan..(induk ni panggilan di negeri sembilan yer..)..ni kenduri kawen anak buah husband mak usu ku...x malu kan..orang lain punye kenduri tapi weolss over,,ngeeee...phewww..nasib baik jumpe jalan n weolss sampai pon ngam2 timing utk makan tengahari n tepaten nak besanding2...heheheheh..perot dah bedondang dendang,,ape lagi??kasi serbu..mahapp...gamba makanan x sempat nak snap..ramai pulokk orang tgh amik makanan...kunk marah pulak kenzzz...layan jela gamba2 ni...gamba2 lain ade di camera mak su ku syg.. :)

hokeey..fenfeeling retis kan..nak jugak OOTD B4 kluaaoo uma...me dressup on that day..

pelamin....tsktsk..tema dye is same dgn tema wedding iolss akan dtg ni..T_T...santekk hokeyy

ni la tepaten nyer... Sha  & Mijie...naseb kaler xdela same 100%..hehehe..iskhh bonda ni buat saspen jerr...hahhaha..;p

xde pon gamba dgn tepaten ke..ape ke..sume dlm camera mak su ku sygg...nnti kalu i is hupload hokeyy.. :)


same cantik sama padan tau mereka ni..alahai..sweetnyerr


p/s : serius dah x larat nak type panjang2..keje tgh menimbun ni..ape pon..i is nak ucap..selamat bertunang buat sepupu ku yang bertunang,,sorry..name x ingat sebab selalu panggil acik je..huhu..cepat2 naik pelamin tau.. :)...pada Sha & Mijie..selamat pengantin baru...moge berkekalan hingge ke jannah..happy2 selalu..lastly to Usha & Kalai..happy wedding to both of you..Forever Love hokey... :)...

***Banyak betul undangan wedding bulan ni dengan bulan depan..Insyaallah...kami sekeluarga akan cuba hadirkan diri ye...if weolss xde ape2 halangan lain...terima kasih sudi jemput kami...Ngeeee....haaaa...pada uols2 yang nak buat kenduri ni...jangan lupe jempot tau...hehehehehe..babaii