Nuffnang Ads

Wednesday, 28 May 2014

UITM IT FAIR

Assalamualaikum...makluman..makluman..makluman..
Unicom Event Marketing akan mengadakan

UiTM IT FAIR :-
* UiTM SHAH ALAM
* 02 - 05 / 06 / 2014 (4 DAYS)
* MENARA UiTM SHAH ALAM
* 10am - 7pm
* RM 700 untuk tapak khemah 10X20 & rm1,400 untuk tapak khemah 20X20.

Sesiapa yang berminat untuk membuka gerai untuk memasarkan produk anda seperti buku, pakaian, kasut, dan sebagainya adalah dialu-alukan.

Untuk maklumat lebih lanjut maklumat, boleh hubungi kami kembali di 03-91313314 (Anis).
Mohon emailkan details diri & perniagaan anda ke anisshafeera90@gmail.com , pihak kami akan hubungi anda dengan kadar segera.

Terima Kasih

Awas..

Assalamualaikum..alahai..rasa lama x bukak belog ni..ampunkan ahkak jemah wahai kekasih hati ku encik belog...hihihi...
haritu ahkak jemah bz kebeno dgn Festival Belia , nanti2 la eh update pasal Festival Belia tu..sbb gambar belom transfer lagikkk...hihi...ampun...
Ni saje je ahkak jemah nak share,..sbb ade tebace dekat fb seorang hamba allah ni..hihi..rasa macam lawak pon yer sbb 99% ape yang dikatakan tu betul..ade juge la ciri2 nya dkt ahkak jemah ni...hikhikhik... ;p..nak tau x??lalalalalalalala...


6 AYAT PEREMPUAN :
1) OKAY FINE ! : Menyebut perkataan ini jika merasa diri mereka betul dan mahu segera mengakhiri pertelingkahan. So lelaki, tak perlulah bersuara jika ingin meredakan keadaan.
2) BAGI SAYA 5 MINIT : Haaa, yang ni penipu besar. Lagi2 time nak bersiap-siap keluar atau shopping. So lelaki, kalau taknak rasa tunggu berjanggut, pergi la kedai minum2 dulu pun takpe.
3) TAK ADA APA-APA : Haaa, yang ni pula kalau dalam inggeris kata NOTHING. Macam haris iskandari sendiri pernah kata. When a woman say nothing, its mean everything is WRONG. hahaha :')
4) TERIMA KASIH SANGAT-SANGATTTTTTT : Kalau perempuan cakap terima kasih je, laki2 jgn byk soal. Jawab je sama2. Tapi kalau perempuan kata terima kasih sangat-sangattttt, itu sindir tu. Jangan pula dijawab sama-sama sangat-sangattttt. Nahas laaa.
5) PERGI LAA BUAT, TADI KATA NAK SANGAT : Ini cabaran, bukan dia beri kebenaran. Kalau kau buat ada la yang kau dapat. So better jangan buat okay.
6) APA-APA JELA : Tu cara paling simple perempuan nak tunjuk rasa menyampah, so awas la ye laki2 diluar sana kalau dapat ayat macam ni.

Haaaa...penah x anda2 buat mcm ni??hikhik..ahkak jemah rase selaluje ahkak jemah buat...kihkih..tapi yang no 2 tu jarang yerr,,,sbb ahkak jemah bkn jenis yang kaki makeup..pecayelah kluo pakai traksuit pon ahkak jemah xde hal...lalallalalalalla


p/s : sekarang ni dah kecoh kan pasal2 makanan2 yang ada DNA BABI dan lain2 tu..takot kann..tah dah berapa ratus ribu juta lemon kali kite makan dh cekelat2 tu..lepas2 ni..kite kene lebih berhati2 n waspada..takott jugakk lepas dngar n baca bab2 mcm ni....

Friday, 16 May 2014

Persalinan untuk disewa

Assalamualaikum...
Haaaaa....setelah difikir masak-semasaknya..hihi..ahkak jemah ada 1 announcement nak buat..b4 ni xramai yang tau sbb rasa macam sayang jer kan nak bagi sewa...kuikui...pitam..

Hai3... ahkak jemah nak bagitau yang kini ahkak jemah ada buat penyewaan bagi pakaian di bawah ini..sesuai untuk majlis pertunangan / nikah / dinner / majlis2 korporat... harga sewaan insyaallah mampu milik...



1) Grey Colour - Jubah bahagian dalam , termasuk Veil & HB
2) Cream Colour - Jubah bahagian dalam , termasuk Veil & Niqab & HB
3) Handbouquet sahaja.
Size fit to M-L

Insyaallah , harga yang mampu milik akan dikenakan kepada anda , baju Grey Colour tu ahkak jemah memang dah niat..nak jual je...kalo ade sesape berminat...boleh inform ahkak jemah yer..Mekaseh semua..
Berminat boleh email ahkak jemah ke anisshafeera90@gmail.com
Eh...COD area Cheras , Bandar Tun Razak , Ampang , Semenyih..
Kawasan lain kita tengok macam mana ye

OKBAIII


Thursday, 15 May 2014

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum , hari ini 16 Mei 2014...yesss
adalahhhhhh >>>>>Hari Guru..
So kat cni...dengan berbesar hatinya ahkak jemah nak wish Happy Teachers Day kpd anda semua yang bergelar guru , cikgu , pensyarah , pengajar...

Ucapanya adalah :
Mak cakap cikgu macam MAGGI,
Makanan rutin di waktu susah..
Ayah cakap cikgu macam D SEEKERS,
Garang dan menakutkan..
Atuk cakap cikgu macam ASTRO,
Macam-macam ada..
Tapi saya cakap cikgu macam LOREAL,
Kerana dirimu begitu berharga..
SELAMAT HARI GURU.

Guru..
Dalam ajarnya ada harapan,
Dalam tegurnya ada doa,
Dalam marahnya ada sayang,
Dalam tawanya ada mesra,
Dalam diam ada bijaksana,
Dalam tangannya, kita terbina,
SELAMAT HARI GURU.. Moga ceria, sukses & dilindungiNYA

http://2.bp.blogspot.com/-kCqKu9o1rF8/T7TIxI0jHtI/AAAAAAAABF0/0n_zwUzFBxk/s1600/selamat-hari-guru.png 
 Salam Jumaat..Babaiii 

p/s : teringat zaman sekolah dolu2...hohoiii..nakal sangat rasanyer..maafkan saya cikgu...hihihiih

Wednesday, 14 May 2014

Resepi - Ilham kakak ipar

Assalamualaikum semua...Salam Khamis...eh dah khamis lah rini...hihi..cepat masa berlalu..mcm x sabar je nak berpuasa..tapi ada lagi 3 hari belum sempat nak ganti.. T_T...acano nih??hikhokkk

Eh...bukan nak cerita pasal puasa...tah ape2 tah...biasa la ahkak jemah ni kan..selalu je melalut2 pegi citer lain..kehkeh..ampunkan hamba ye...ni haaaa...nak story pasal acara masak-memasak ahkak jemah..kihkihkih..(bajet macam terror sgt masak nih,aiyoooo)
ini kisah di hari ahad lepass...haaaaa...hari ibu tu laa..xde la plan nak sambut pon kan..cume saje je nak try buat resepi ni..gigih tau tanya2 dekat kakak ipar ahkak jemah...time kaseh kak tam..sudi kongsi resepi dengan adik iparmu yang x pandai masak ni...kuikuikuikui...walopun resepi ni simple sangat bak kate kakak ipooo...tapi seumo idop ahkak jemah x penah masak @ buat pon...ok fioneee...sile gelak kuat2 kat ahkak jemah...hihi...jadinya lepas gigih tengok n saksikan cammanoo kakak ipoo ahkak jemah buat...ahkak jemah pon nak juge le buat...kehkeh..bile lagi nak tunjuk skill kan..cehhh
hahaha..okok..sorry..terover gelak untuk diri sendiri...macam biasa lah ye..ahkak jemah tempek gambar beserta dengan storyline di bawah yer...ahahahhaa..
macam uolss sume tau la..ahkak jemah ni nak resepi2 yg simple je cara pembuatannyer...ahahahahha...ok x kelaka...nak buat resepi ni pon sampai perot buat lagu rockkk tau...maksudnye??lame kebenoooo buatnyer..dah tu acanooo...kalo orang lain masok dapoo sekali..kerja menyembang lagi banyak dari memasak..hahahaha.. tuan ayah & en suami sampai tidoo tggu ahkak jemah masak..adik2??nasib baik memahami kenzz....ZzZzZz

Ayam Goreng KFC Versi kakak iparku

Memule.. ahkak jemah nak bagi resepi untuk ayam goreng dolu...
eh lupe... nama resepi... Ayam Goreng KFC Versi kakak iparku...boleh nama ni??hihi 
Dah nama pon ayam goreng kan..harus lah ada ayam..kalu x nak jadi gumanooo..huk alohh...hihi
Ahkak jemah terus beli ayam yang dah siap potong & asing2 ikut jenis..ahkak jemah amik paha ayam dalam 7/8 ketul..
Dada Ayam dalam 4 ketul , then balik ahkak jemah potong 2 lagi dada ayam tu..
Ahkak jemah guna Tepung Goreng Serbaguna Bestari (Pedas) ..haaaa..tapi tepung ni hanya ada dijual di Speedmart 99 ni je tau...tempat lain xde..
Mule2 sekali , macam biasa lah , basuh ayam sampai bersih then keringkan.
Ayam dah kering , golekkan ayam tadi dalam tepung goreng bestari ( eH..xperlu campur dengan telur)..agak2 dah sebati ayam besame tepung tu..biarkan dalam 20-30 min dulu..
Panaskan minyak , golekkan sekali lagi ayam dalam tepung tadi sebelum renangkan dia dalam kuali...hihi..masak agak2 kekuninggan n dah masak la kan...kuikui..

Next Step

Coeslow  & Kentang Wedges
Coeslow ni pon senang je..ahkak jemah just guna carrot & kobis je..kat rumah tu bukan sume makan sayur pon...bazir je beli banyak2...kihkih
Carrot - 2 batang
Kobis
Mayonis
Black pepper
Sagat carrot dengan kobis , campurkan dengan mayonis + blackpepper , gaulkan sebati then sejukkan dalam fridge sebelum hidang,..baru sedap rasa..sebab??sejuk...hihi...
Lepas tu , ahkak jemah buat juge kentang wedges , tapi dalam versi yang lebih kecik..sebab..beli kentang x cukup & kemetot je kentang ahkak jemah tu..sobsobsob..
( Patut beli kentang america yang besar2 sikit tu , tapi kat sini xde jual..tsktskk)
Kentang tu ahkak jemah gaul je dengan tepung goreng pedas bestari tu...lepas tu goreng...siapp


Kentang Putar KFC
 Lastlyyy... Kentang Putar KFC...alololololo..mase kakak ipo buat tu xde pon kentang putar ni...ahkak jemah saje tambah sendiri ..konon  nak bagi lengkap la set nyer..ecececehhhh..kihkih...tapi sayang kentang putar tu terlembikk sikit disebabkan terlebih susu & kentang sikit.. T_T.. 
Kentang  - 10 biji
Susu Dutch Lady - 1 Kotak
Butter - 250gm 
Black Pepper
Lada Sulah
Kentang untuk ni kan..sebelum mule nak masak tu..sile kupas & rebus dalam 20-30 sampai kentang betul2 empuk dulu..
Dah empuk , biar sejuk sekejap , lepas tu potong dadu@lenyekkan , campur & gaul dengan butter , masukkan black pepper , lada sulah
Ahkak jemah dah siap gaul , ahkak jemah terus pegi blend je..senang..jimat masa..kuikuikui..
Tambah susu tau masa nak blend tu..agak2 bagi kentang tu berenang dalam lautan susu tu..jangan banyak sgt,,nanti lembik..macam ahkak jemah punye...then siapkan sos dye..kalo nak senang beli yang ready made je teros campor air panas tu...terpulang kalo nak letak teros atas kentang tu pon boleh , nak asing pon boleh.. :).
susun atas meja & sedia menjamu selera...lalalalalalalalalalalal
Total kos untuk semua ni x sampai RM100 pon...homaiiigaddd..kalu makan kat KFC??berazam lepas ni nak buat sendiri je...ahahahahahaha..tapi xtau bile..cehhhh
okk.sekian saje dari ahkak jemah...
Babaiiiii





 

ROZITA WELLNESS & SERVICES

Assalamualaikum uolsss...Salam Rabu..
hikhokkkhikhokkk...ok hari ni ahkak jemah nak buat 1 promosi.. #kesmenolongsedaremarejuge#
 Tubuh badan merupakan salah satu aset yang amat penting bagi semua orang.
Kami di Rozita Wellness & Services menyediakan
1) Perkhidmatan Rawatan Kecantikan
2) Rawatan Urutan Selepas Bersalin
3) Urutan Tradisional Melayu
4) Bertungku
5) Hot Stone
6) Mandi Herba
7 ) Bertangas
8) Sauna
9) Lulur 


 

*****Dengan harga yang berpatutan , juga perkhidmatan terus dari rumah ke rumah.
Untuk maklumat lanjut , boleh berhubung dengan pihak kami
***(Pn Rozita Shahril Sulaiman) di talian 012-3439172

Terima Kasih


p/s : haaaa..jadi kpd anda2 semua...mari la kite mencuba ye...ahkak jemah sendiri dah cuba dah...amboii bile kene urut tu kan...sendawa bukan main..siap buang angin lagi...kihkih....ceh x senonoh...ape lagi..mari lah kita cuba beramai2...perkhidmatan rumah ke rumah lagikk tau..jimat masa ahkak jemah yang pemalas nih...hahahaha.. ;p

Friday, 9 May 2014

KHAS BUATMU IBU-IBUKU

Assalamualaikum...
tadi entry utk semua kan...kali ni khas untuk ibu tercinta ahkak jemah & juga ibu mertua... :)

Ku ingin mengambil satu kesempatan di hari ini, Untuk mengucapkan :-


Mak
Keajaiban dalam hidup, adalah terlahir dari rahimmu.
Seorang wanita yang telah memberi kami cinta dan pengorbanan.
Menjadi seorang ibu penuh waktu adalah salah satu pekerjaan bergaji tertinggi ... kerana pembayaran adalah cinta murni dari kami.
Tiada kata yang mampu anakmu ini ucapkan melainkan syukur kerana dikurniakan ibu yang terbaik seperti mu dan juga ibu2 yang lain.
Terima Kasih atas didikanmu , segala2 nya darimu...
Maafkan anakmu andai ada tingkah & kata yang menyinggung dirimu..

Ibu Mertua
walaupun x baca...Terima kasih kerana menerima diri ku ini menjadi menantu mu...di kala usia perkahwinan kami baru mencecah 3 bulan...diri mu tidak pernah membeza-bezakan kami semua..terima kasih kerana membenarkan diriku berada dalam keluargamu..
Maafkan anakmu andai ada tingkah & kata yang menyinggung dirimu..





Seorang ibu,
Tidak ada Tempat yang paling nyaman selain pangkuan seorang ibu,
Tak ada bunga yang lebih cantik selain senyummu,
Tak ada jalan yang begitu berbunga-bunga seperti yang dicetak dengan langkah kakimu.

Selamat hari ibu buat anda berdua ibu-ibuku...
Diriku x mampu berjanji untuk menjadi anak & menantu yang baik..tapi Insyaallah diriku akan cuba sehabis baik untuk anda berdua...
I love you... :)
Happy mothers day in advanced....

SELAMAT HARI IBU

Assalamualaikum semua..
compom sume tgh goyang2 vontot sbb arini jumaat kan??hikhik..yebba yebba..
sempena hari ibu yang akan datang nih...haaaa..awal2 lagi ahkak jemah nak wish sebab takot x sempat @ lupe..kehkeh...
jadinya ahkak jemah nak ucap seawal mungkin..untuk semua yang bergelar ibu/mommy/mak/ummi/bonda/ami dan panggilan yg sebagainyalah..xmampu nak pike panggilan apa lagi..hahahahaha..dan juga mereka yg bakal bergelar ibu...kat cini ahkak jemah nak wish in advanced yer..hihi



Bila kamu merasa sendirian di tengah keramaian,
Bila kamu berpikir siapa orang No.1 yang mampu mengerti dirimu,
Ketika cintamu ditolak oleh orang lain,
&
Ketika kamu membenci Hidupmu sendiri,
Pejamka matamu, & lihatlah, wajahnya yang mencintaimu
lebih dari yang lainnya,
yang selalu peduli dalam kesepian,
& menderita ketika mengetahui kamu menangis.
Dia adalah Ibumu.
Cintailah dia, hari ini dan selalu.
SELAMAT HARI IBU...
terima kasih kerana menjadi yang terbaik untuk kami..

Thursday, 8 May 2014

Liebster Award !!

Assalamualaikum....Salam Khamis olss...

Hiphiphoreeyy ...Ingin dimaklumkan di petang khamis yang indah ini,... >>>>>>

Mau tau lebih lagi mengenai Liebster Award nih??meh  tengok cnih...mahap la..ahkak jemah x mampu nak explain..sebb ahkak jemah pong ulang bace sampai soploh kali...hihihihih...klik sini yeah.. .............................................................>>> Liebster Award

Macam x percaya je..ahkak jemah ni dapat join activiti gini...serius wa cakap lu...ni 1st time ahkak jemah join tau...huhuhu...sblum ni ade jgk dpt invitation dari nuffnang..tapi rase mcm x reti je kan..mane mau nyer..ahkak jemah ni baru lagi..plus suam2 kuku..mane la reti sume2 ni...tapi kali ni rase mcm berminat pulakkk..ala..bukan susah pong kan...update blog jer pong...hihihi...tapi mintak mahap dolu la...bukan lambat baru post out entry ni..almaklumlah..ahkak jemah spesies manusia yang selow melow kan campur masalah hilang ingatan..mmg la kan..hihihi
ahkak jemah nak says  terima kasih kat Si cantik manis SINUHA sebab bagi ahkak jemah join Liebster Award ni.. first time kena tag..ape le lagi...jadi jakun le kejapp..mihmih..

Mari la kita jawab soklan ni secara bejemaah..hihihi..
Question:

1) How tall are you?
    A : Eh x mampu nak jawab..sejak tinggalkan zaman sekolah , dah x penah ukur 
         ketinggian..kihkih..sebab rasa macam bantut jer..huhu
 
2) Where do you see yourself in 5 years time?
     A : MMMmm...mungkin ibu kepada 2-3 orang anak...ibu yang bekerjaya lagi vouge 
          dan ada business sendiri... wah angan2 tinggi bebenorrr 
          kekdahnya...hihi..Amin..insyaallah
 
3) Which one do you prefer? Hot Cappucino / Green Tea / Apple Juices?
     A :  Hot Cappucino & Apple Juices

4) How do you spend your weekend?
     A : Weekend??macam2 bende buat...sebab kdg2 weekend pon kene keje je..
           so pantang ada peluang cuti...harus spent masa dengan family 
          tercinta..xkisahla walau setakat makan cekodok bersama2..janji dengan 
          family...hihi boleh jawapan persis artis ni??mihmihmih
 
5) You cannot live without.....?
     A : Luvly Family Of course...Gajet tu bolehla...hahaha..jawapan x tetap nih
 
6) Are you a good babysitter?
    A :  Ni xtau nak jawab ape...hahahahaha.. no comment plz.. ;p

7) If you have a chance,what are the last thing you want to do before you die?
    A :  Perbaiki diri jadi lebih baik,beriman,bertakwa...ni paling utama...

8) Do you prefer cat or bunny?
    A : Ikot mood..hahaha

9) What are your greatest fear?
    A : Kehilangan insan tersayang..xtau mcm mana nak hadapi n lalui...moga2 kuat..
 
10) What is your favourite colour?
      A : Ikot mood jugak..adoiii...now minat biru..tapi dari dulu till now merah tetap 
           dalam hati...hahahah..nampak x pendirian x tetap di situ??kihkih

11) What is your childhood dream?
      A : Janji x mow gelakkk r...hahahaha..malu nak citoooo...dolu2 berangan2 nak 
           jadi puteri raja....muahahahahaha..pitam bangun balik...sungguh x pecaye    
           dgn diri sendiri...mampu impi sebegitu..kahkah 
Yeayyy...dah abes jawab soklan exam di petang hari,,,harap2 lulus..kihkih 

Rules:

1) Mention the people who nominates you with a link to their blog
2) Answer 11 asked question
3) Nominate 11 other bloggers with a smaller following but with lots of potential
4) Create 11 of your own question for them to answer
5) Notify your nominate

Mereka yang comel adalah :-

Mereka yang ahkak jemah pilih adalah sbb mereka antara yg rajin komen kt entry ahkak jemah yg x seberapa ni...harus lah nak sharing2 together kn.. :)

Question:

1) How old were you when you got your first boyfriend.
2) Funnest memory.
3) Favorite hair product.
4) Whats your favorite clothing brand?
5) What do you consider yourself? (fun, funny, happy, sad, popular, nerd, and so on)
6) Whats the most expensive makeup product/clothing product/jewelry you own?
7) What do you want to be when your grow up?
8) Natural / Makeup which one do u prefer

9) One-two things you regret buying?
10) Do you play any sports?
11) Feel annoying with this Q & A ??hihi

***Sila jawab dalam keadaan tenang & dilarang meniru ye...kihkih..;p

Bloggers kesayangan,,dah tu je soklan...kunk ahkak jemah kasi lagi banyak kunk..pitam pulak nak jawab...ekekekekeke..Anda yang dah ditag tu...terpulang..nak jawab boleh...xnak jawab pon xpe..xde hal..xde masalah..ni cuma untuk isi masa lapang sesambil imbau zaman dolu-dolu & sekarang...hihihihihi...

ok tu je nak cakappp...tatataitititututu...selamat menjawab olss...

Monday, 5 May 2014

KAWEN & BIRTHDAY

Assalamualaikum..halllluuuu....Selasa sudah..hai la..lambatnyer waktu nak berlalu..ehehehee
hikhokhikhokkk...kali ni ahkak jemah nak citer pasal wedding n birthday..hamekkk..ni pemalas nak update namenyer,..gambo pong x banyak amek..dah tu name pong tgh buat keje..mane sempat nak snap..(nampak x kat citu..betape jemah ni kate dye ni rajin sgt tlg menolong walhalll kan...kihkih)
 ok...macam biasa la kenz...yg mcm ahkak jemah selalu buat...ahkak jemah upload gamba beserta story line kat bawah..heiii ahkak jemah ni ade masalah ingatan sejak beberapa bulan ni...asikk jer luper...hihi...

gamba 1 : pelapis2 yang bakal mewarnai kenduri2 akan datang...mihmih
gamba 2 : penanggah isi perot doluu sblum kijooo...harusss

gamba 3 & 4 : 
weolsss...tukang jaga lauk..sile belari sane sini demi memastikan lauk mencukupi yer anak2...hihi..iolss??harus maintain jaga lauk tau sambil merasa lauk..seeee....betapa baik yer kami...eh bukan ape..nak makesure lauk pauk yang ada tu delicioussss bak hang..hahahhaha...

antara menu yang ada haritu is
1) Kari Kambing
2) Gulai rebung + daging lembu
3) Ayam Goreng Rempah
4) Acar
5) Ikan Masin
6) Ulam-ulaman
7) Sambal belacan
8) Nasi Putih
9) Nasi Minyak

Dessert
1) Buah-buahan
2) Bubur Kacang
3) Yong Tau Fooo ( yeszaaa..my favvy most..hihi)
Air?? sirap campur sunquid oren...sedap la hohoiiii...kihkihkih 
 
See...told yaaa..sesibuk mane pon ahkak jemah kenzz..selfie w tepaten harus ade..kahkahkah..walopun sekeping..T_T..itu pon naseb baik ade jugak..kalu tidak??lari2 laju2 dalam dewan tu..hahahahha
Tahniah Tepaten..ini 2nd reception mereka di KL sebelah lelaki...sebelum ni di Kelantan...ahkak jemah dah hupdate yer..pegi bace sendiri..x kuase nak repeat balik...lempang laju2 nanti..muahahahahahhahahah... 

Majlis ke - 2 :


haaaa..lepas settle majlis tepaten ni...jalan pulak hepy bedayy yuyu anak buah-buahan en suami..Aiman namernyer...umor mahapp ahkak jemah mmg x ingat pong nak tanya..T_T...haritu pon beday mak nyer si Aiman juge..anak beranak beday together tau..jeless sgt...oh baby...bile u nak come2 ni...nak juge beday sesame ni..compom best celebrate together2..hihi..T_T.. 
happy beday SIL ku KAK ILA & anak buah-buahan Mak Uchu..Aiman..mampu wish jer...ucapan panjang2 dah x mampu nak buat..kihkih..
Ya Rabb..pemalas nyer manusia ni kenzz....hihiiii....
OKBAIIII..












Thursday, 1 May 2014

Hasil Tangkapan Hari Kami

Assalamualaikum...muahahahahahha...muntah la uolss baca entry ahkak jemah hari ni..hamekk..compom pening...gambo banyak ayat kurang..kuikuikui...biasala kan bile bnde tu dah lepas dlm tempoh yg agak lame..mane mungkin ahkak jemah mampu nak ingat sume perkara..MB kat kepala dah x mampu nak tampong..kihkih..ahkak jemah nak share lagi gambar resepsi sebelah ahkak jemah..eh??jangan marah,jangan meluat yer uolsss..biasala..name pon raja sehari kenzz...harus gambar menjadi ribu-ribuan banyak nyer..ni baru dari family,kawan2,saudara-mara..dah penat nak copy edit etc..belom lgi gamba dari photographer..memang lps ni ahkak jemah ni boleh jadi juara edit gamba..hahahhaha...gamba2 yang ahkak jemah nak hupload is gambar hasil tangkapan dari anak buah-buahan sebelah en suami..mah hoii..banyok nau gamba..x mampu nak masukkan semua..ahkak jemah masokkan mana yang termampu ajer lah yer..nak tengok lelebih..sile datang rumah nanti tengok album..hahhaha...T_T..nak kate ni entry last pasal wedding kami..errr..macam x mungkin jer..ehehehe..gambar dari photographer rasmi belom lgi...plus insyaallah on june nanti akan ada resepsi sebelah suami...haaa yg tu pong belom tau ade berape banyak gamba..hahahahaha..gelak jahat sangat..bertabah lah kome nak tengok kan..bertabah juge ahkak jemah nak hupload..hihi..T_T...

pic 1 : pesana kakak buat adik bongsu...tingtong..hihi...  
pic 2 : dupdapdupdap
pic 3 : sabar menanti akad..kihkih...sile la pitam..ahkak jeah sendiri x paham knp haritu boleh pulak terfeeling nak jadi minah arab..hehehe... 
pic 4: alhamdulillah..we r family
pic 5 & 6 : ini half family en suami yer..x penuh lgi..
pic 7 : w mok de...aka kakak ipar rock..hihi..eh sorry kak ja...lihat anak buah-buahan...ade rase tegugat x tengok dye begamba??hahahaha
pic 8 :  yg ni maaf..x ingat..tapi kalo x salah sepupu en suami
kite masih sesi suai kenal lgi kan??maafkan sye.. :)
pic 9 : besame family pak su & mak su...
pic 10 : BIL & SIL yg dah mule nak tunjuk ciri2 acara gambar tanpa malu2...kihkih
kek sponsor by my lil sister..tenksss rika sumantooo.. ;p

percayalah..bile tengok gambar2 ni sume balik..amatlah rasa tidak percaya sbb ahkak jemah boleh bergambar dalam keadaan yg sopan..hahahahaha... 
gambar lain??tunggu entry akan dtg yerrr..tunggu ade mood rajin dolu..eheheheh
ok baiiii